maandag 9 mei 2011

Liften

Eerst had ik niets met liften. Het is makkelijk als je veel trappen wilt vermijden. Maar nu werkt mijn vriend Hans bij Hali-liften op kantoor dan wel. Maar heeft zo afentoe storingsdienst.

Als hij het weekend bij mij is, is er een kans dat hij er even tussenuit moet. Paar weken geleden was ik met hem meegegaan,  interessant zo'n lift. Ik heb er zelfs bovenop gestaan, best wel een beetje spannend. Vond het wel leuk om Hans een beetje te helpen om de lift op een andere verdieping te zetten.

 
Nu had hij zaterdag ook een storing in Amsterdam in het Krasnapolsky Hotel, Lucas en ik gingen samen mee. Leuk om zo ff in HET hotel van A'dam te zijn. Lucas was enthousiast meegegaan en vroeg onderweg al hoe je op een lift kan staan. "Hans,heb je een hele hoge trap voor nodig?" Hans was druk in de weer met lift die  bij de keuken was, ze hadden die lift met geweld gebruikt en er was plastic tussengekomen.Er stond vlees in de lift dat wilde de koks graag hebben. Even later wenkte hij naar Lucas "kom maar op de lift staan"Lucas werd verlegen en ik vertelde hem dat ik ook wel mee ging. Hij vond het best leuk en indrukwekkend, en mocht de lift omhoog en naar beneden laten gaan.
Het was toch nog best laat geworden en we moesten nog een kadootje voor moederdag kopen en het was al 16.50 uur. Naast het hotel is de Bijenkorf, dus daar zijn we dan maar even ingegaan. Voor mij de eerste keer. Poeh... wat was het daar druk alsof het niets kost. Leuke kadootjes gekocht voor beide moeders en gingen weer naar Lisse. Op de dam was het nog gezellig druk, wat wil je met zulk prachtig weer.

Lucas zal er vast wel weer op terug komen, dat hij erbij was dat Hans die lift heeft gemaakt en dat hij zelf de schacht in ging en op de lift mocht staan. Het zal vast vaker gebeuren dat we gezellig meegaan.1 opmerking:

  1. Nou jullie hebben wel lef! Lijkt me doodeng maar ik heb dan ook de film "De Lift" waarschijnlijk te vaak gezien!

    BeantwoordenVerwijderen